Posts

Posts uit oktober 14, 2018 tonen

test kaart gemaakt

Afbeelding
Twee kleuren gebruikt uit de challenge van Leuke Sempels. De stempel geembost en donker bruine embossing poeder gebruikt. Randen geblend met ground espresso en een beetje evergreen bough. De vlinders en klokje ingekleurt met evergreen bough, en bloemblaadjes in de hoekjes gestempeld. Randje geblend met evergreen bough. Is donker maar heeft een leder look!

Challenge #21 Leuke Stempels

Afbeelding
Gebruik twee kleuren, bruin en turquoise  Papier van Strathmore, stempel van woodware.  Geembost met bruine embossing poeder. Voorzichtig rondom met Distress ink ground espresso geblend. Daarna met evergreen bough Oxide de midden geblend. De randen even nog donker aangezet met ground esspresso en de echte zijkant nog iets evergreen bough aangebracht. Als laatste de ground espresso op de brayer aangebracht en deze over het geheel voorzichtig aangebracht, Als laatstse witte accenten aangebracht.

Art Jounal

Afbeelding
Mijn eerste bladzijde in de art journal van art by Marlene ringband. Ik heb de kleuren van Distress ink vintage photo gebruikt en de Distress Oxide evergreen bough en de Distress tea dye. verder wat stempels en stencils. en rice paper. Ben over de kleuren heel tevreden maar in de opbouw nog wat te leren maar daarom ben ik ook aan een journal begonnen. Lekker los gaan en uitproberen.

challenge 65 bij de Egel

Afbeelding
Volgens sketch gewerkt met de opdracht iets van borduren .